5 Tips about Sanal Sunucu You Can Use Today

Hosting ve VPS sunucunun kendi içerisinde avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunur. Paylaşımlı hostinglerde aynı sunucuda birden fazla kullanıcıya erişim sağlanırken; XCloud serverda her kullanıcı için ayrı sunucu açılabilir.

Satın aldığınız cloud sunucu paketleri, alanında uzman destek ekibimiz tarafından ücretsiz bir şekilde kurulur. Kullanıma hazır olduğunda ise bütün bilgilerle birlikte tarafınıza iletilir.

Sanallaştırma Nedir? Sanallaştırma; sunucu, depolama, ağ ve diğer fiziksel makinelerin sanal temsillerini oluşturmak için kullanılan bir teknolojidir. Sanal yazılım, tek bir fiziksel makinede eş zamanlı olarak birden fazla sanal makine çalıştırmak için fiziksel donanımın işlevlerini taklit eder.

Kontrol panelinizde belirtilen uygulamalar otomatik olarak kurulabilir ya da kaldırabilir. Her uygulama otomatik olarak kurulamaz.

Bu sayede aldığınız sunucuyu maksimum performansla ve sorunsuz kullanabilirsiniz. Detaylar için tıklayınız.

Korumanız var mı ? VDS Sanal sunucu, kişisel bilgisayarınız ile yapabileceğiniz bir çOkay unsurulu gerçekleştirmektedir. Aralarında ki fark bilgisayarınızda ekran kartı mevcut iken sanal sunucularda ekran kartı bulunmamaktadır.

XCloud serverla ana sunucunuzdan kilometrelerce uzaktan bile erişim sağlayabilirsiniz. Fiziki sunucular ile yaptığınız her şeyi VPS sunucuyla da yapabilirsiniz.

Eğer birden fazla World wide web sitesine sahipseniz ve ticari olarak hizmet veriyorsanız VDS hizmeti almanızı öneririz.

XCloud serverla ana sunucunuzdan kilometrelerce uzaktan bile erişim sağlayabilirsiniz. Fiziki sunucular ile yaptığınız her şeyi VPS sunucuyla da yapabilirsiniz.

VDS Sunucunuz seçtiğiniz işletim sistemi ile birlikte dakikalar içerisinde hazır hale gelecektir.

Ayrıca, sanal sunucu seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve fiziksel sunucu ile arasındaki farkları öğreneceksiniz. Sanal sunucuların sizin işletmeniz ya da Net sitesiniz için doğru seçenek olup olmadığını anlamanıza gardenımcı olacak bu rehberimizden faydalanabilirsiniz.

Klasik sanallaştırmanın çAlright ötesinde, sunucu donanım kaynaklarının sanal değil, dedike olarak ayrıştırıldığı yapı ile benzersiz performansı yakalayın. Linux click here ve Windows Sanal Sunucu

Tüm servisler seven/24 izlenir ve olağan dışı durumlarda anında müdahale edilirek, sunucu güvenliğiniz ve iş sürekliliğiniz sağlanır. Sanal Sunucu ile Yapabilecekleriniz

VPS server veya bilinen adıyla bulut sunucusu, fiziksel bir depolama sistemine ihtiyaç duyulmadan bulut teknolojisi ortamında yer alan sanal sunuculara denir. XCloud VPS sunuculara istediğiniz her yerden erişim sağlayabilirsiniz. VPS sunucu ne işe yarar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *